התייעצות בנוגע לעדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/05/2013 | 10:42 | מאת: אלכס

אהלן, אני בן 15 עוד מעט 16 ואני מעוניין להתחיל להשתמש בעדשות מגע יומייות. כמובן באופן מסודר עם רכישה באופטיקה מורשת שתתאים לי את סוג העדשות וכ'ו. אני רוצה לדעת האם זה בטוח ולא יגרום לזיהומים? אני מעוניין בעדשות ימיות... כי ראיתי כתובת וסרטונים שבהם הוצגו עיניים של אנשים שנגרם להם נזק בלתי הפיך כתוצאה משימוש. השאלה אם אני יקפיד על היגיינה,שימוש נכון,ביקורים אצל אופטומטריסט וכל כללי הבטיחות אז אין סיכוי שאני יקבל זיהום בלתי הפיך בעיניים? תודה!

21/05/2013 | 20:29 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אם מקפידים על הכללים אין שום סיבה שתגיע לזיהומים וכדו'.

21/05/2013 | 20:32 | מאת: אלכס

אהלן, תודה על התשובה,רציתי לדעת האם יש חברת עדשות מגע שאתה ממליץ עליה בחום כאיכותי ואמינה? תודה! (המחיר לא חשוב)

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע