בעיה בהרכבת משקפיים ראית דברים נטויים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/05/2013 | 08:27 | מאת: אנעאם

שלום, קניתי משקפיים שהתאמתי לעצמי באחת מרשתות האופטיקה בארץ. אחרי שהרכבתי אותם שמתי לב כי אני רואה את הדברים ברור וחד אך גם קצת נטוי. האם מדובר במצב טבעי שיש להתרגל אליו או שמא יש בעיה בקביעת העדשות ובבדיקה של האופטיקאי? יצוין כי הוא אמר לי שיהיה עליי לשים את המשקפיים באופן קבוע.

08/05/2013 | 18:25 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, התופעה שאתה מתאר היא תופעה נורמלית. ב-3 ימים הראשונים יכולים להיות תופעות כמו רצפה עקומה,סחרור קל ואחרי זמן זה התופעות אמורות להיעלם.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע