עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

26/04/2013 | 23:32 | מאת: שלום

שלום,עד היום אני משתמש כבר חצי שנה בעדשות מגע במספרים: עין ימין-1 עם צילינדר 0.75 ושמאל-1.25... היום שעשיתי בדיקה אצל אופטמטריסטית יצא עלייה ל1.75 בעין ימין ו1.5 בעין שמאל... היא אמרה שהעלייה לא גדולה... עכשיו השאלה שלי היא האם אני יכול להמשיך להשתמש בעדשות שכבר יש לי של המספרים הגדולים?או האם זה יגרום לי לכאבי ראש או משהו כזה? וחוץ מזה האם זה יכול לגרום לעלייה מהירה של המספר בעין או משהו כזה?אני רואה די טוב עם העדשות האלה עכשיו ואני לא מאמץ את העין או משהו כזה.. ואם זה כן מעלה תמספר כבר עדיף בנתיים בלי עדשות בכלל?(בלי כלום)...כיצד יעלה יותר המספר?אם או בלי הנוכחיות..תודה

01/05/2013 | 18:18 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, מספר יתר יכול לגרום לתופעות לוואי של כאבי ראש או דמעת יתר אך מספר מופחת במעט לא מזיק זה רק פשרה קלה באיכות הראייה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע