משהו שקרה לי

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

24/04/2013 | 19:23 | מאת: אילן

שלום,לפני זמן מה התחלתי לשים עדשות מגע ועדיין התקשיתי לשים אותם במהירות וקלות,הם היו נופלות לי הרבה מהאצבעות וכו... פעם אחת שניסיתי לשים עדשה שמתי אותה על העין וסגרתי את העין וגלגלתי את האישון כפי שלימדו אותי איפה שקניתי את העדשות... אבל שפתחתי העדשה לא הייתה על העין וחשבתי שכמו תמיד שסגרתי את העין העדשה לא ישבה טוב והתקפלה או משהו כזה..חיפשתי אם היא נפלה ולא מצאתי... עכשיו השאלה שלי היא האם יכול להיות שהעדשה נפלה בצד השני של העין או נתקעה שם או משהו כזה?... כי בחודשיים האחרונים אני מרגיש עליה במספר(יכול להיות שזה רק אני)... יכול להיות שהיא אכן נתקעה שם וגורמת לעלייה במספר שלי?

01/05/2013 | 18:11 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, נא לגשת לאופטומטריסט מורשה או לרופא עיניים לבדיקה ולבדק באם העדשה או חלקים ממנה נשארו.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע