האם ניתן למצוא דרך אחרת להשים עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/04/2013 | 16:28 | מאת: חםוני

שלום, יש לי בעיה ביד אחת ואני מפחדת שלא אצליח להשים עדשות מגע..ניסיתי לפתוח את העין כפי שראיתי שעושים כדי להשים את העדשות ולא הצלחתי (עם 2 ידיים)..האם יש לכך פיתרונות ? אשמח לשמוע עצה? אולי יש ערכת התנסות כדי לבדוק? אין לי ספק שהפיתרון לא יבוא מללכת להדרכה אצל אופטימטריסט כי שם אני עוד יותר לא יצליח להשים עדיף לי לראות איך שמים ולנסות בבית.. תודה רבה!

23/04/2013 | 16:51 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, ראשית,רק לאחר הדרכה בצמוד לאופטומטריסט מוסמך שמוודא שאתה מצליח להרכיב ולהוציא עדשות מגע. ברגע שתתרגל לעדשות המגע והעין תהיה פחות רגישה אני מאמין שתצליח להרכיב את עדשות המגע בעזרת יד אחת.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע