שובר ניפוק משקפים דרך הצבא

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/03/2013 | 19:41 | מאת: קובי

שלום , ביגלל המספר הגובה שלי -11 , -9.5 הרופא יחידה שלך אותי לרופא עינים צבאי משום שלטענתו השובר הרגיל 1.74 זה למספרים נמוכים והעדה עבה ואני צריך לקבל אישור ל1.67. ההיתי אצל הרופא בדק ובאמת נתן לי אישור לעדשה 1.67 לאופטיקנה. כשהגעתי לאופטיקנה אמרו לי שיש איתם הסכם שרק עדשות שיש במדפות זה הנחה ואם אין צריך לשלם הפרש ( העדשות עולות 1900 השובר נותן הנחה של 800 צריך לשלם מהכיס עוד 1100 ) אז לשאלתי האם זה נכון שיש כזה הסכם כי אם כבר נתנו לי אז צריך ליצר את זהעבורי לא ? ולשאלתי השניה הלכתי אם אותה שאלה לאופטיקה הלפרין שאמרו לי בכלל שאני צריך עדשה 1.76 שהיא הכי דקה אשמח אם תענה לי מה מבין העדשות הכי דק למספר הגובה שלי (1.67 1.74 1.76) ואם זה נכון שיש כזה הסכם עם הצבא והרשתות או שהן מחויובות להכין

28/03/2013 | 14:42 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, ככל שאינדקס השבירה גבוה יותר העדשה דקה יותר כלומר:1.76 היא העדשה הדקה בעולם ,אחר כך 1.74 ,והעדשה 1.67 היא העדשה העבה ביותר למספרים שלך. המחירים שקיבלת גבוהים מאוד אני מאמין שללא השובר היית מקבל מחירים דומים אולי אף נמוכים יותר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע