עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/03/2013 | 08:02 | מאת: [email protected]

היו לי בעבר עדשות צייס במשך הרבה שנים , כיום רוב הרשתות הגדולות לא עובדות עם צייס. יש seiko שמיוצר כביכול גם בגרמניה ומשם מוזמנות העדשות ו-tokai שמיוצר כביכול ומוזמן ביפן... המחי דומה מה עדיף והאם אפשר לקבל פרטים תודה

22/03/2013 | 12:39 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, ראשית,לצייס יש יבואן מורשה בארץ וניתן להזמין צייס. שנית,בקשר לעדשות והחברות השונות תתיעץ עם האופטומטריסט שלך והוא ימליץ על העדשה הטובה ביותר עבורך.חשוב:להיבדק אצל אופטומטריסט מורשה בלבד.

23/03/2013 | 13:12 | מאת: ג ירון

תודה רבה ברור שאני יעבור בדיקת אופטומטריסט מומחה... וידוע לי על היבואן לוקסוויזון.... מבקש מידע על שתי החברות / יצרניים של עדשות שהזכרתי בשאלה ירון

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע