בדיקת ראייה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

17/02/2013 | 21:15 | מאת: שירי

שלום רב, בתי בת שנתיים ו-8 חודשים. הייתה היום אצל רופאת עיניים לצורך בדיקה שיגרתית. בגיל שנתיים נבדקה ע"י רופא עיניים מטעם טיפת חלב ונאמר שיש לחזור על הבדיקה לאחר כחצי שנה. ממצאי הבדיקה של הרופאה היום היו כך: אסטיגמציה מט חלב אין פזילה, 4/5 בכל עין קרקעיות תקינות בהרחבה +1.0-1.50/80+ +1.0-1.50/95+ מעקב 6 חד' אודה על הסבר הממצאים. תודה מראש!!! שירי

18/02/2013 | 20:07 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, בדיקת בריאות העין תקינה,לפי ממצאי בדיקת הראייה קיים רוחק ראייה עם אסטיגמציה(תיקון במשקפיים יעזור למרחק ולקרוב) שלפי דעתי אינו דורש תיקון בשלב זה ואין חשש להתפתחות עין עצלה כי הליקוי הוא דו-עיני . המלצה:לא לתקן בשלב זה אלא להישאר במעקב.

21/02/2013 | 08:39 | מאת: שירי

תודה ד"ר על התשובה, אך השאלה היא- האם יש סיכוי שהצילינדר "ישתפר" ולא יהיה צורך בעתיד במשקפיים? אודה לתשובתך,

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע