משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/02/2013 | 22:26 | מאת: אינה

עד היום לא הרכבתי משקפיים וככל הנראה הראייה שלי בסדר, לפעמים אני מתאמצת קצת בשביל לראות דברים בפוקוס. היום עשיתי בדיקת ראייה מקצועית והאופטמיטריסט אמר לי שבעין אחת יש לי חצי מספר ובעין שמאל 0.75 צילינדר. אני בת 26 ועד היום לא הרכבתי בחיים משקפיים. האם יש בזה צורך הכרחי או שהמשקפיים רק ישפיעו על הראייה של והמספרים יעלו? אודה לתשובתך.

13/02/2013 | 19:39 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אם את מתלוננת על ראייה מטושטשת לרחוק, אין סיבה שלא לתקן,ההפך ישנם מחקרים שמצביעים שברגע שמרכיבים את התיקון זאת אומרת את המשקפיים באופן קבוע העין רגועה ,והמספר מתייצב.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע