בטיחות בעדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

08/01/2013 | 02:12 | מאת: ללללללללל

היי אני חדשה בנושא ורציתי לדעת אם יש איזהשהוא סיכון כשמשתמשים בעדשות מגע? אם עושים פדיחה ולא משתמשים טוב, או אפילו בשימוש תקין, יש סיכוי לפגיעה בעין? אני מדברת על עדשות שמשנות את הגוון של העיניים .. יש כאלה גם עם מספר? תודה מראש

08/01/2013 | 18:41 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, כמה כללים לשימוש נכון בעדשות מגע:1.אין להפריז בשעות הרכבה עד 10-12 שעות ביום. 2.אין לישון\להתקלח עם עדשות מגע. 3.אין להיכנס לים\בריכה עם עדשות מגע. 4.בעדשות מגע חשוב תמיסה טובה. 5.להקפיד לזרוק את העדשות בזמן(חודשיות לחודש בלבד) אם מקפידים על הנהלים ולפני שמורידים ומתעסקים עם עדשות מגע חשוב לשמור על היגיינה טובה,אז לא צריך להיות בעיה עם עדשות מגע.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע