שאלה לגבי משקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

31/12/2012 | 18:00 | מאת: שם בדוי

1.הכיצד ניתן לדעת את איכות חסימת הקרינה של משקפי שמש? 2.כיצד ניתן לבדוק שמשקפי שמש מסויימות הם מקוריות 3.האם נכון שלא מומלץ להשים משקפי שמש על הראש הבנתי שזה מרחיב אותם מה הכוונה ואם זה גל שעושה את זה ולא השערות עצמם האם ניתן להשים אותם על הראש במידה ובן אדם אינו מורח גל או כול חומר שהו על הראש ? 4. האם השערות עלולות לשרוט את העדשה של משקפי השמש תודה על התשובות מראש.

01/01/2013 | 15:59 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, במעבדה ניתן לבדוק אם העדשות מסננות קרינה U.V . לא מומלץ לשים את משקפי השמש על הראש ושערות לא שורטות את העדשה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע