זווית ישרה מתעקלת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

16/12/2012 | 18:10 | מאת: ויקטור

רכשתי לאחרונה משקפיים לראשונה בחיי בעקבות בדיקה שהצביעה על כך שיש לי מספר קטן וצילינדר. כשאני שם את המשקפיים לרחוק הכל בסדר אבל מקרוב הזוויות משתבשות והזווית הישרה מתעקלת (בעיקר מול מסך מחשב הסרגל גלילה משנה זווית). ניגשתי שוב לבדיקה ואמרו שהכל תקין. אני לא יכול לשים ככה את המשקפיים למרות שהם מחדדות לי את הראייה מרחוק. לציין שבלי המשקפיים התופעה לא מתרחשת.

16/12/2012 | 18:35 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, מה הגיל ובאיזה מספר מדובר?

16/12/2012 | 20:08 | מאת: ויקטור

שלום וערב טוב: גיל- 33 (בפבואר 34) פירוט המספר: עין ימין +1/2- מינוס 1 צילינדר- זוית 125 עין שמאל + 1/4- מינוס 1/2 צילינדר- זוית 55 בברכת שלום ויקטור:

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע