משקפי ראיה ללא מספר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/12/2012 | 11:05 | מאת: גלי

שלום רב, בתור חובבת אופנה, יש לי חלום קטן ללכת עם "משקפי ראייה סטייל", כלומר עם זכוכית ללא מספר (מספר 0). האם זה עלול לפגוע בראיה שלי? אציין שבדיקת ראיה (לפני 8 שנים לטובת רישיון נהיגה) מצאה שאני זקוקה למשקפיים במספר 1/2, אבל מכיוון שאני לא נוהגת בסוף אין לי שום צורך במשקפי ראייה, ואני לא מעוניינת ללבוש כאלה. תודה רבה מראש!

13/12/2012 | 19:02 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, משקפי ראייה ללא מספר אינם פוגעים בראייה אך זו הזדמנות מצויינת לחזור על בדיקת הראייה ולתקן את ליקוי הראייה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע