עדשות מגע

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

10/12/2012 | 01:49 | מאת: שרון

שלום רב! קיבלתי היום לראשונה עדשות מגע אואזיס עם הידרהקליר פלוס כמובן לאחר התייעצות עם אופטומטריסט, המספר שלי הוא 7.15 בכל עין ורציתי עדשות נושמות אז הוא המליץ על אלו. על העדשות כתוב את המספר -7.50 שזה לא המספר שלי אבל כבר פעם שניה שאני מקבלת את המספר הזה לאחר הזמנה. בנוסף דיברתי איתו על עדשות חודשיות ולפי מה שקראתי הן דו שבועיות... האם ניתן להשתמש בהן לחודש? (אני מרכיבה אותן כל יום לרוב עד הערב) בנוסף מה אתה חושב לגבי עניין המספר. בתודה! שרון

11/12/2012 | 19:44 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, המספר שלך הוא כנראה 7.25- ולא 7.15- זה בכפולות של רבע. החברה של העדשות מייצרות מ-6.00 בכפולות של חצי זאת אומרת -7.25 או -7.50 הנטייה תמיד לתת את הפחות מספר אך כנראה שאת יותר קרובה ל -7.50 ולכן האופטומטריסט החליט לתת את המספר הגבוה יותר.

11/12/2012 | 19:53 | מאת: דודי בן דוד

לגבי תקופת ההרכבה , העדשות הן אכן דו-שבועיות אך זה איניבידואלי .כלומר לחלק זה יתאים לשבועיים בלבד ולחלק אפילו יהיה טוב לחודש לכן לאחר שבועיים גשי אליו לבדיקה עם העדשות בעין והוא יגיד לך אם העדשות במצב טוב או צריך להחליף.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע