האם ניתן להיגיע בוודאות לראיית 6.6 לאחר הרכבת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

04/11/2012 | 18:55 | מאת: שימי

ברצוני לבקש עזרה דחופה בנושא הבא [אני מעוניין להתקבל לקורס טייס עברתי את כל השלביים חוץ מבדיקת חדות ראייה לאחר שגיליו שיש לי צילינדר ימין 0.70 ושמאל 0.50 ניגשתי לאופטיקנה ועשיתי משקפיים לאחר בדיקה חוזרת נימצא כי יש לי עדיין צילינדר 0.25 בעיין ימין ואין לי חדות ראייה 6.6 מה עלי לעשות בדחיפות 1.האם הבעיה היא המשקפיים שהיתאימו לי 2.האם יש סיכוי לא אוכל להגיע לחדות ראייה 6.6 בדרך כלשהי אשמח לתשובה מהירה בנושא

05/11/2012 | 13:51 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, גש לבדיקה נוספת ,ויכול להיות שתצליח להגיע ל6\6 .6\6 זה ממוצע אוכלוסיה שקבעו ישנם אנשים שמגיעים ליותר מ6\6 וישנם שרואים יותר טוב מ6\6.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע