עדשות מגע עם היפרופיה ואוסטיגמציה?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

02/11/2012 | 12:39 | מאת: אולגה

שלום דודי, אני סובלת מאוסטיגמציה מגיל 5 ובנוסף היפרופיה. יש לי משקפיים וכעת בגיל 31 לצערי אני מתקשה להיות בלי...אני רואה מטושטש וגרוע. בעבר נאמר לי ע"י מומחה ששום סוג של עדשות מגע לא יפתור את הבעיות. מומחה אחר טען הפוך. הייתי רוצה לשאול לדעתך האם ניתן עם 2 ליקויי ראיה כאלה להתאים עדשות כלשהן? תודה רבה

05/11/2012 | 13:54 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, תלוי מה רמת ההיפרופיה והאסטיגמציה כיום ישנם הרבה חידושים בתחום גשי לבדיקת ראייה אצל אופטומטריסט מורשה וקבלי חוות דעת נוספת.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע