עדשות משקפי שמש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/06/2007 | 18:08 | מאת: אהובה

שלום ! האם נכונה האמירה שעדשות עשויות מפוליקרבונט או מזכוכית עדיפות על עדשות מפלסטיק במשקפי שמש ? אם יש בזה משהו, מה ההסבר לכך ? תודה רבה.

20/06/2007 | 16:32 | מאת: אהובה

שלום, היתה כאן הודעה של אופטומטריסט שעבר כאן במקרה... נראה לי שעניין טכני גרם למחיקתה. האם אפשר בבקשה להחזירה ואפילו ללא ציון האתר שבה , אם זו היתה הסיבה להיעלמותה? העניין של העדשות השונות מוזכר גם כאן - http://www.doctors.co.il/xID-5692,xCT-529,m-Doctors,a-Article.html מה דעתך, קובי בריג, לגבי העניין ? תודה רבה

20/06/2007 | 17:56 | מאת: קובי בריג

עניין מחיקת ההודעה נמצא בבדיקה מול מנהלי האתר. לגבי עניין הטיפים שמופיעים בקישור שהצגת,אז סה"כ הטיפים נכונים. באופן ספציפי לגבי עדשות פוליקרבונט,אנסח את התשובה קצת אחרת מכפי שהתבטאתי בבוקר. ככלל,אם אנו רוצים לדרג את העדשות מבחינת איכות אופטית הרי שהעדשות הפוליקרבונט הנן בתחתית הסולם אך אין זה אומר שהן עדשות שלא ראויות לשימוש. היתרון הגדול של עדשות שעשויות מפוליקרבונט הוא החוזק שלהן והעמידות שלהן בפני שברים (עניין בטיחותי). לסיכומו של דיון אין לך ממה לחשוש מרכישת משקפי שמש עם עדשות פוליקרבונט.

26/06/2007 | 03:40 | מאת: אופטומטריסט

מקיפה,( וגם את בקשת הגולשת להחזיר הודעה זו) העיקר שלא יופיע קישור אלי לאתר שאינו מתחרה בכם בשום מובן,ונותן מידע רב, ללא שום זיקה מסחרית www.optometry.co.il

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע