שאלה על עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

05/09/2012 | 16:28 | מאת: שאלה

שלום, יש לי עדשות מגע הידרו גל לשלושה חודשים בהזמנה אישית. עקב אי הבנה השתמשתי בהם שמונה חודשים (חמישה חודשים יותר) מדוע הן רק לשלושה חודשים והאם שימוש היתר ישפיע איכשהו? תודה מראש!

06/09/2012 | 12:27 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, הגימור של העדשה בנוי ל -3 חודשים . אחרי פרק זמן זה חומר הגלם מתחיל להתפרק וברגע שהוא מתפרק הוא מתחיל לצבור משקעים של חלבונים ושומנים שזה מצע אידיאלי לגידול חיידיקם ובקלות אפשר להגיע לזיהום בעיניים.

06/09/2012 | 22:43 | מאת: תודה ושאלה נוספת

תודה על התשובה, על מנת למנוע זיהום מה אפשר לעשות? לפנות לרופא העיניים שלי?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע