RE: עדשות מגע צבעוניות ללא מספר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

30/08/2012 | 04:03 | מאת: ברק

שלום לדוקטור, רציתי לדעת ... קניתי לפני יומיים עדשות צבע ללא מספר, וכאשר שמתי אותם העיינים שלי שורפות מאוד, יש לי תמיסה של Zeiss all in one advance , ורציתי לשאול אם אני יחליף תמיסה לעיינים רגישות במיוחד ללא טימרוזל, יכול להיות שלא ישרוף לי וזה יפתור את הבעיה? או שיש מצב כזה שהעין שלי בכלל לא יכולה להרכיב עדשות? תודה רבה.

31/08/2012 | 11:01 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, יכול שאתה רגיש לחומר משמר שקיים בתמיסה רב תכליתית הפיתרון הוא מי חמצן אך לעדשות צבע זה לא מתאים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע