עד כמה משנה רבע מספר בראיה?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/07/2012 | 13:12 | מאת: עמית

שלום רב, אשמח מאוד לעצה :) אני לא יודע בדיוק מה המספר שלי בכל עין אך הוא לא גבוה, אני כן סובל מצילינדר לא קטן (שוב, לא מכיר את המספרים). בבדיקת הראייה האחרונה שלי נאמר לי שחסר לי כרגע רבע מספר. בהיותי סטודנט, אין לי ממש כסף להוציא על העניין. האופטימטריסטית אמרה לי שזה לא קריטי. מצד שני אני מרגיש שהראייה שלי מיטשטשת אחרי מאמץ באינטרוולים שהולכים ונהיים קצרים יותר (עד לא מזמן התחיל בשעות הערב, בימים האחרונים אני מרגיש את זה כבר בשעות האלו), קשה לי יותר ויותר להתרכז והסתכלות למרחק לא כ"כ פותרת את זה. רציתי לשאול האם לדעתך זה קשור לרבע מספר, או יותר ל"עייפות החומר" של תקופת מבחנים אחרונה ומתישה? תודה מראש, עמית

20/07/2012 | 12:42 | מאת: דודי בן דוד

שלום רב, אתה ענית לעצמך . זאת אומרת הכל תלוי בתלונות הפציינט.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע