החלפת עדשות ושינוי מספר צילינדר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

27/06/2007 | 08:54 | מאת: שירלי

שלום רב, לאחר בדיקה שעברתי נאמר לי שהראיה שלי היא 6/9 יש לי מספרי צילינדר 2 ו2.5. השאלה שלי היא האם אני "חייבת" להחליף את עדשות המשקפיים כרגע או שיהיה גם בסדר להשאר עם העדשות הקיימות. והאם ראיה של 6/9 היא עדיין בגדר הטוב מאוד, או שהמספר ישתנה לי עוד יותר באם לא אחליף את העדשות למספר החדש?

27/06/2007 | 12:19 | מאת: קובי בריג

בכדי לענות לך, עליי לדעת את המרשם המדוייק שיש לך במשקפיים הנוכחיים ואת המרשם המדוייק החדש שניתן לך. וכן מהי חדות הראייה במרשם החדש (במרשם הישן ציינת שחדות הראייה הוא 6/9?). מחכה לתגובתך.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע