תמיסה לעדשות מגע קשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/07/2020 | 20:28 | מאת: יעל

שלום, איזו תמיסה להשריית העדשות במחסנית עליי לרכוש. יש לי עדשות קבועות קשות נושמות. ראיתי שיש תמיסות רב תכליתיות של אופטי פרי אבל כתוב עליהן שהן לרכות. האם יש בהן חומר משמר?- שמעתי שלא בריא לעין. תמיסת סיילן לא רוצה. ולא מוצאת משהו לקשות. האם תמיסה שמתאימה לרכות מתאים גם לקשות אך לא להפך?

שלום יעל יש תמיסה מיועדת לעדשות רכות ותמיסה לעדשות קשות ואי אפשר להשתמש בתמיסה לא מתאימה. בד"כ אפשר לרכוש תמיסה לעדשות קשות בחנויות אופטיקה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע