עדשות מגע לאחר ניתוח לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

07/06/2020 | 09:44 | מאת: דנה

האם היו אנשים שפנו אליך לקבלת עדשות מגע לאחר שבעבר עשו ניתוח לייזר בעיניים והסתדרו איתן??? אני שוקלת לעשות ניתוח אך חוששת שאם אצטרך בעתיד עדשות לא אוכל לשים.... בבקשה תשובתך הכנה

08/06/2020 | 18:15 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום דנה, במהלך הניתוח משתנה צורת הקרנית. העדשות היומיות והחודשיות הנמצאות על המדפים מתאימות מבחינת הקימורים האפשריים של העדשות לקרניות שלא עברו ניתוח לייזר. לאחר ניתוח אם יש צורך בהרכבת עדשות מגע לעיתים לא ניתן להתאים עדשות מגע סטנטדרטיות ויש צורך בהזמנת עדשות מיוחדות המותאמות אישית למידות הקרנית החדשות של המטופל.

22/07/2020 | 20:32 | מאת: טל

היי דנה, אני לא אתייחס לניתוח אלא לעדשות באופן כללי. תמיד אבל תמיד לעשות עדשות אצל אופטומטריסט שאכן מתאימות לעין שלך. לא מבינה את כל אלו שקונים מוכנות ואם מספר וכו' זה בכלל לא טוב ולא בריא אגב יש כאלו שאלרגים לעדשות רכות. ואני לא ממליצה לך עדשות שמחליפים כל שבוע. אני לא עברתי ניתוח אבל 30 שנה עם עדשות קבועות קשות ונושמות. המותאמות כפי שכתבתי למבנה העין לקימור ולקוטר. ממליצה לך לשאול אופטומטריסט שמכין עדשות מגע.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע