משרפי ראיה חדשות רבע צילינדר חדש

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

21/05/2020 | 11:44 | מאת: הילה

שלום בת 30. עשיתי בדיקת ראייה לפני משקפיים . נשארתי באותם מספרים כמו הישנות למעט רבע צילינדר חדש בעין אחת קיבלתי היום את המשקף והתחושה מעט מוזרה. מדוייק מדי חזק מדי לא יודעת איך.להסביר. האם זה כתוצאה מהרבע צילינדר??רבע זה משמעותי ברמה שיש שינויים בראייה??או שזה משהו שמתרגלים.תודה להלו המספרים שלי -

31/05/2020 | 11:03 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום הילה, אני לא מצליחה לראות את המרשם שלך. בכל אופן, שינויים בצילינדר אכן יכולים לגרום לתחושה מוזרה וראיית מרחב מעט שונה מהרגיל, אפילו רבע צילינדר. אך מדובר בהסתגלות מוחית, התופעה אמורה לחלוף לאחר מספר ימים. אם לאחר כשבוע את עדיין מרגשיה אי נוחות עם המשקפים יש לחזור לאופטומטריסט המטפל.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע