עדשות משקפי שמש למניעת מיגרנה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

11/05/2020 | 22:42 | מאת: יפית

שלום. שמש גורמת לי למיגרנות חזקות. רציתי לשאול איזה עדשות משקפי שמש הכי טובות לי למניעת מיגרנות?

19/05/2020 | 15:38 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום יפית, האם פנית לרופא עיניים עם הבעיה? אם לא, אמליץ לגשת לרופא עיניים לבדיקה. לגבי עדשות שמש, האם את מרכיבה משקפי שמש ועדיין מסתנוורת ומקבלת כאבי ראש ? יתכן שאת זקוקה להתאמת פילטרים מיוחדים שיעזרו בשהיה בחוץ.

20/05/2020 | 17:53 | מאת: יפית

תודה רבה על התייחסותך! כשאני מרכיבה משקפי שמש עדיין מסתנוורת מאוד וכואב לי. חוץ מזוג משקפיים של חברה שהרכבתי פעם והרגשתי שהעדשות ממש טובות לי ולא הרגשתי סינוור. אין לי דרך לדעת איזה עדשות אלה. לא פניתי לרופא עיניים. האם רופא עיניים יכול להמליץ לי על עדשות??

31/05/2020 | 10:58 | מאת: אורה אבזבקייב

קודם כל רופא עיניים יבדוק שלא מדובר בבעיה רפואית הגורמת לסינוור ולכאבי הראש ובנוסף יוכל להמליץ לך על סוג העדשות שיוכלו להתאים לך. כמו כן, לאחר בדיקת הרופא אמליץ לפנות לאופטומטריסט לצורך התאמת עדשות שמש או פילטר מיוחדות שיעזרו לך במניעת הסינוור.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע