הרכבת משקפי ראיה לרחוק - האם צריך?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/11/2019 | 15:54 | מאת: מור

היי, בעין שמאל אני רואה טובה אבל בעין ימין מטושטש, זה לא מפריע לי ביומיום כי עין שמאל מפצה על זה. לרחוק אני רואה גם טוב יחסית אבל אם אני מסתכלת על דף קרוב אלי ואז לרחוק לסירוגין לוקח לי זמן להתפקס על עצם רחוק. עכשיו אני יכולה לשים משקפיים כי יש לי מספר, השאלה שלי אם אני אשים את המשקפיים האם יכול להיות כשאני אוריד אותם אני לא אראה אותו דבר? כלומר אם עכשיו אני רואה למרחק אחרי משקפים אני לא אראה אותו דבר למרחק בלעדיהם? תודה

17/11/2019 | 14:15 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום מור, כאשר תרכיבי את המשקפים את תראי ברור יותר וכשתורידי אותם תראי מטושטש כמו שאת רואה היום.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע