משקפי קריאה - שינוי גם מרחוק

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/05/2019 | 15:39 | מאת: מירית

שלום, התחלתי להרכיב משקפי קריאה לפני כ-3 שנים מספר +1, כיום המספר עלה ל 2.5+ עם צילמדרים מספר שלילי רבע וחצי |זה יציב כחצי שנה. אולם בשנה האחרונה בבדיקות בבדיקות אני רואה 6-6 למרחוק. אולם אני צריכה להתאמץ נאמר לי כי המספר האמיתי בין 0.75+ ל 1+. נאמר לי כי זה מספר קטן עדיין מה זה אומר ? מדוע משתנה המספר למרחוק ? האם מומלץ מולטיפוקל ולהשתמש כל היום

10/07/2019 | 17:37 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום מירית, עם הגיל נוצרים שינויים בעין שגורמים לעתים לעליה במספרי הפלוס במרשם לרחוק. המאמץ שאת מתארת כאשר את רוצה להסתכל לרחוק בעצם מאפשר לך לפצות על הפלוס הקטן שיש לך וכך את מצליחה לראות טוב. כרגע אם הינך מסתדרת טוב ללא משקפים מרחוק ניתן להמתין עם הרכבת משקים באופן קבוע. ברגע שתרגישי עייפות ו/או ראיה פחות ברורה מרחוק יהיה מומלץ להרכיב משקפי מרחק.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע