בחירת משקפיים מיטבית

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/05/2019 | 10:38 | מאת: חיים

שלום וברכה. אחרי שהמשקפיים שלי שהשתמשתי בהם יותר מעשור נשברו אצטרך עכשיו לקנות משקפיים חדשים . השאילות הן: הרי יש מגוון של עדשות בשוק .מה הם הכללים של קיטלוג העדשות לפי איכותן,דקותן,פלסטיק,זכוכית,אינדקס,ארץ יצור,ציפוים וכו? איזה מושגים בסיסים שקשורים לעדשות ומסגרות צריך לדעת כדי להגיע לאופטיקה מוכן בידע בסיסי ולשאול את האופטומטריסט שאילות מדויקות ? האם PD,שזה מרחק בין האישונים,משפיע רק על העדשות או גם על המסגרת ? כלומר האם כל מסגרת מתאימה לכל אחד מבחינה אופטית או שצריך להתחשב בנתונים של כל אחד ואחד? אשמח גם ללינקים לאתרים ופורומים מקצועיים שמסבירים לצרכן את העניין הזה של בחירת משקפיים מיטבית והשוואת מחירים.

10/07/2019 | 16:59 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום חיים, אמליץ לך לגשת לחנות אופטיקה מקצועית, שם יתאימו עבורך (בהתבסס על המרשם והצרכים שלך) עדשות המתאימות לך ביותר וישמחו להסביר על ההבדלים בין סוגי העדשות. ה PD משפיע על בחירת מסגרת ועדשות מתאימות, מה שגורם להתאמת המשקפיים להיות אינדיבידואלית.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע