עדשות צבע לאחר לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

17/05/2019 | 17:56 | מאת: אנונימי

היי עברתי לייזר בעיניים לפני כ 3 שנים ואני קניתי עדשות צבע ללא מספר זה מסכן את ההצלחה של הניתוח שלי? או שמדובר סהכ מקליפה עשוייה מסיליקון עם גוון מה שכן אני לא רואה איתם מצויין אולי אלח כמה שעות הראייה טובה יותר אשמח לתשובה

19/05/2019 | 14:00 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, חשוב להיבדק על ידי אופטומטריסט ולבדוק האם הקימור של עדשות הצבע מתאים לנתוני הקרנית (לאחר ניתוח לייזר משתנים הקימורים והקרנית לרוב נהיית מעט שטוחה יותר) וזאת על מנת למנוע נזק לעין.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע