סחרחורת כאבי ראש וכאבי עיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

18/04/2019 | 19:33 | מאת: ספיר

קצת רקע:אני בת 20 ויש לי צילינדר של 1.50 אם אני לא טועה בכל עין הלכתי לבדיקת עיניים ואמרו לי שיש לי עיניים שהם קצת פוזלות זה לא נראה לעין והם נמצאות כל הזמן במאמץ ושאני צריכה לעשות עדשות עם פריזמות. השאלה היא האם הכאבים הם עד כדי כך, אני לא יכולה להסתכל בלי מדיי פעם לכווץ את העיניים כדי להרגיע את העיניים, זה ממש מעייף אותי ואני צריכה לנוח ועושה לי כאבי ראש וזה מפריע לי במהלך היום.

21/04/2019 | 14:33 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום ספיר, בלי לבדוק אותך לא אוכל לתת המלצה. אם אינך בטוחה, גשי לבדיקה נוספת.

21/05/2019 | 16:18 | מאת: אחת

תבדקי שוב. לפעמים עושים מספר לא מתאים. גם לי זה קרה עד שרופא עיניים בדק אותי.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע