הפרש גבוה במספריי המשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

13/12/2018 | 10:04 | מאת: עידו

לפורום שלום.בן 19 עם הפרש גבוה במספרי עדשות המשקפיים שאני מרכיב.בעין ימין מספר העדשה -9 ועין שמואל מספר העדשה -15.5 .ההבדל במספריים משנה מאד את העינים שנראות דרך המשקפיים.עין אחת יותר קטנה מהעין השניה גם עובי העדשות בולט. מבחינה המראה זה מפריע לי מאד.האם .מה ניתן לעשות. בברכה עידו..

20/12/2018 | 16:42 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום עידו, מבחינת משקפי ראייה אין יותר מדי מה לעשות, בגלל הפער במספרים של שתי העיניים נוצר אפקט ההקטנה, ככל שהמספר גבוה יותר כך העדשה תקטין יותר. אפשר לפתור את בעיית האסתטיקה על ידי הרכבת עדשות מגע.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע