משקפיים חדשות אחרי עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

28/11/2018 | 14:22 | מאת: דניאלה

קניתי היום משקפיים חדשות אחרי 5 שנים שהייתי רק עם עדשות וקשה לי להתרגל למשקפיים כאילו זה עושה לי סחרחורת ואני לא רואה טוב... (חשוב לציין שעברתי בדיקת ראייה ובדיקת מספר אצל אופטמטריסט לפני הקנייה-ככה שהמספר מדוייק) יש למישהו מושג מה זה יכול להיות?

04/12/2018 | 14:45 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום דניאלה, המרחק של העדשה מהעין במשקפים, בהשוואה לעדשת מגע (אשר יושבות על הקרנית) גורמת לעתים להרגשת אי נוחות אשר אמורה לחלוף תוך מספר ימים. אם אי הנוחות לא עוברת לאחר 10 ימי הרכבת המשקפים יש לחזור לאופטומטריסט לבדיקה חוזרת.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע