בחירת עדשות מגע - דיספו לעומת frequency

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

02/11/2018 | 11:28 | מאת: יעל

שלום, אני כבר הרבה שנים מרכיבה עדשות מגע - דיספו של חברת סופלקס. כעת באתי לקנות קופסה חדשה ונאמר לי בחנות שכבר לא מייצרים אותן תחת השם הזה, אלא שיביאו לי עדשות frequency של חברת cooper vision. רציתי לברר האם אלו בדיוק אותן עדשות רק תחת שם אחר? אני כבר רגילה אליהן והן טובות לי לעין ולכן לא הייתי רוצה לשנות. תודה רבה!

06/11/2018 | 16:31 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום יעל, נכון היום כבר לא מייצרים את עדשות הביו תחת שם זה. השם החדש של עדשות אלו הוא biomedics 55 evolution.

06/11/2018 | 18:56 | מאת: יעל

תודה על התגובה. לא לגמרי הבנתי - הוא הביא לי עדשות frequency של cooper vision. האם אני יכולה להיות רגועה שזה זהה לעדשות אליהן אני רגילה - דיספו של חברת סופלקס? אני מבינה מתשובתך שגם את אלו שהביאו לי כבר לא מייצרים, אז נראה לך שכדאי לדרוש שיחליף?

11/11/2018 | 11:02 | מאת: אורה אבזבקייב

בדקתי מול חברת סופלק (היום נקראים cooper vision) שעדשות המגע דיספו נמצאות היום תחת השם biomedics 55 evolution (בדיוק אותה עדשה עם אותם הנתונים של דיספו) ואילו frequency מאוד דומה לדיספו אך לא אותו הדבר.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע