משקפיי defender uv האם יעילות?

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

14/10/2018 | 16:40 | מאת: בר

היי, משקפיים בעלות עדשת defender uv ללא מספר שאמרות להגן על העין מפני קרינה כאשר עובדים מול מחשב או רואים טלויזיה נמכרות באירוקה: האם הן באמת בריאות לעין,מומלץ? מצורפת תמונה

19/10/2018 | 11:17 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום בר, איני יודעת מאיזו חברה אירוקה מזמינה עדשות. אם העדשות מגיעות מחברות מוכרות בשוק, לא אמורה להיות בעיה עם העדשות.

15/11/2018 | 01:04 | מאת: fisherronal

האם ראיה בטלווזיה לאורך זמן רב היא גורמת לפגם בקרנית? אני עובד בחברת פיתוח ובודק כל יום באתר https://seo-google.co.il/ באגים, זה גורם לעיניים להתעייף, האם זה יכול לגרום לי נזק?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע