אופטימטריסט למספרים גבוהים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/09/2018 | 09:42 | מאת: תום

היי. אני מחפשת אחר אופטימטריסט שמומחה להתאמת עדשות למספרים מאוד גבוהים (מינוס 20). יש לך על מי להמליץ לי? יש לי המון שאלות בנוגע לעדשות מגע, ואני מחפשת מי שיש לו את הידע לתת לי את התשובות. תודה תודה

17/09/2018 | 11:25 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום תום, אם ברצונך להתאים עדשות מגע אמליץ לפנות לאופטומטריסט מוסמך המתמקצע בעדשות מגע.

30/12/2019 | 19:27 | מאת: מורן

הי תום . אני מחפשת גם אופטימטריסט שמתמחה במספרים גבוהיים . הוא גם עם מספר 19 ו20 ורוצה להרכיב משקפיים אבל לא יוגע לאן ללכת

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע