גוון של עדשות במשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/04/2018 | 20:30 | מאת: אילן

רכשתי משקפי ראייה חדשים והעדשה לא בהירה בהשוואה לזוג הקודם שיש ברשותי הייתי אומר שהיא מעט אפילו מעט כהה. מה יכולה להיות הסיבה לכך?

30/04/2018 | 12:21 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אילן, האם רכשת את העדשות מאותה חברת העדשות כמו הקודמות? האם הפעם הזמנת עדשות מתחלפות (מתכהות בשמש)? האם הפעם הזמנת עדשות באינדקס אחר, כלומר, עדשות דקות יותר?

30/04/2018 | 22:15 | מאת: אילן

ראשית כל, תודה על המענה. בהמשך לשאלותיך... א. רכשתי את העדשות מאותה חברה. ב. לא הזמנתי עדשות מתכהות לשמש. ג. העדשות שהוזמנו זהות בעובי לעדשות הקודמות (אינדקס 1.74) ד. העדשות החדשות בשונה מהישנות כוללות גם ציפוי סאטן.

02/05/2018 | 14:54 | מאת: אורה אבזבקייב

ייתכן שעם הציפוי החדש העדשות לא מתנקות כראוי ולכן אתה מרגיש את ההבדל. נסה לנקות את העדשות עם ספריי מיועד לעדשות משקפים ומטלית נקייה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע