איפה כדאי לעשות בדיקת ראיה למשקפי קריאה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/04/2018 | 11:33 | מאת: אור

מי בעל המקצוע המתאים, איזו הכשרה מומלצת, מה סדר גודל המחירים לבדיקה ולהזמנת משקפיים, קראתי שיש כל מיני ציפויים למשקפיים ,האם יש צפויים שמומלץ ,לאדם היושב מול מחשב מרבית היום.

23/04/2018 | 08:56 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אור, כאשר אתה מגיע לבדיקת ראייה, חשוב לוודא שהבודק הוא אופטומטריסט מוסמך עם רישיון מטעם משרד הבריאות. המחרים משתנים לפי סוג העדשה, צורת המסגרת והמרשם. ישנן עדשות עם ציפוי נגד האור הכחול שלא מאפשר כניסת האור הכחול הנפלט מהמסכים לעין, המומלצים לאנשים העובדים מול מחשב.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע