משקפיים ללא מספר למתבגרת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

01/04/2018 | 22:20 | מאת: אמא למתבגרת

שלום. בתי בת ה 14 מרכיבה עדשת מגע בעין אחת עם מספר (5-). בעין השניה יש לה + קטן. בגלל הא-סימטריה לא מרכיבה משקפיים. העדשה מתקנת לה את המינוס. היא מעונינת במשקפיים, ללא מספר (בנוסף לעדשה כמובן). לצורך האסטטיקה בלבד. האם הרכבת משקפיים ללא מספר, משמע לראות דרך עדשות משקפיים 0, עלולה להסב נזק או להפחית את איכות הראיה? תודה וחג שמח.

02/04/2018 | 08:58 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום, הרכבת משקפים עם עדשה במספר אפס לא יכולה לגרום לנזק. אפשר להרכיב ללא חשש.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע