כאב וטישטוש בעיניים - מרכיב משקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/01/2018 | 19:32 | מאת: ירון

בן 40 מרכיב משקפיים מידה יחסית קטנה ( ראיה מרחוק ) ומרגיש כאב וטישטוש כרוניים נבדקתי ע"י רופאי עיניים שטענו שמדובר באלרגיה / יובש טופלתי אך ללא שינויי כלשהו במצב , יצוין בזאת שבוצעה בדיקת ראייה לא מזמן ובה הותאמו לי עדשות. מה הסיבה למצב זה ? מה ניתן לעשות ? אצל מי להיבדק ? אני כבר אובד עצות.

02/02/2018 | 12:27 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום ירון אני ממליצה לך להיבדק שוב אצל אופטומטריסט על מנת לבדוק שהמספר במשקפיים נכון ומתאים, שהמסגור של העדשות מדויק ושהמסגרת יושבת על הפנים שלך כמו שצריך. אם הכל תקין ויש עדיין בעייה לחזור לרופא עיניים. בהצלחה

02/02/2018 | 12:52 | מאת: ירון

מבקש המלצה לאופטומטריסט מומחה בקריות

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע