משקפי ראייה - בדיקה חוזרת

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

09/12/2017 | 18:02 | מאת: שרה

הייתי בבדיקה אצל אופטימטריסט בסופר פארם .. בעין שמאל לא היה לי שינוי.. (יש לי צילינדר -0.75) והוא החליט שכדי לאזן בין העיניים יש להוריד את הצילינדר ל0.5 והגדיל מספר ל 0.25. )בעין ימין היה לי צילינדר 0.5 ולאחר הבדיקה גידול במספר ל-0.5 . השאלה האם השינוי בעין שמאל יכול לפגוע בעין? כי מלכתחילה לא היה שינוי ואני נורא חוששת שהורידו לי את מספר הצילינדר והוסיפו לי מספר..

18/12/2017 | 15:59 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום שרה, האופטומטריסט מחליט על תוספת מספר לפי שיקולים של חדות ראייה וביצועים בראייה דו עינית. אם אינך מצליחה להסתגל, חזרי אליו לבדיקה חוזרת.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע