משקפי שמש- איכות עדשות, ריצוד ושבירת אור לקשת צבעים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

29/11/2017 | 10:00 | מאת: עירית

קניתי משקפי שמש, לא זולות, אך לא ממותגות כאשר אני מסתכלת איתן על מסך הטלפון הנייד יש כאילו שבירה של האור לצבעים. וריצוד בסגול. לא קרה לי עם שום זוג משקפיים בעבר. זה כמובן לא נוח, אך השאלה אם זה אומר שהעדשות גרועות, לא מלוטשות, לא מגינות וכו. איך אפשר לבדוק האם משקפי שמש טובות ( חוץ ממה שנאמר ע"י המוכר)

03/12/2017 | 13:58 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום עירית, יתכן שקנית משקפי שמש עם עדשות מקטבות- polarized שהן נחשבות עדשות שמקטינות סנוורים, ומה שאת מתארת שאת רואה במסך הטלפון זה אפקט הקיטוב.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע