הרגשה מוזרה עם משקפיים חדשים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

20/10/2017 | 12:47 | מאת: ירדן

שלום, לפני כמה זמן התחלתי להרגיש שאני לא רואה כל כך טוב מרחוק הלכתי לעשות בדיקת עיניים ובבדיקה נאמר לי שיש לי מספרים קטנים יחסית - שליש בעין אחת וחצי עם צילינדר בעין אחרת קיבלתי היום את המשקפיים ואני מרגישה מאוד מוזר כשאני איתן.. בנוסף כשאני מורידה אותן אני מטושטש לכמה שניות ואז הראייה מתייצבת .. רציתי לדעת אם זה נורמלי או לא.

25/10/2017 | 17:41 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום ירדן, כאשר מרכיבים משקפים עם מרשם חדש לוקח זמן להסתגל למשקפים. אם אי נוחות לא חולפת לאחר 10 ימי הרכבה, אמליץ לגשת לאופטומטריסט המטפל.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע