בדיקת ראייה סחרחורת..

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

19/09/2017 | 10:42 | מאת: אדם

שלום עשיתי בדיקת ראיה ומצאו לי פלוס 1.75 בשתי העיניים האם זה יכול להסביר סחרחורות שיש לי 3 חודשים הסחרחורות מתגברות במקום כמו סופר כם תאורת פלוקסנט חזקה נשללו בעיות רפואיות אחרות בנוסף נאמר לי שלמרות שזה פלוס אני צריך לשים את המשקפיים באופן קבוע ולא רק לקריאה...האם זה הגיוני?

25/09/2017 | 09:57 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אדם, המספר שנמצא אכן מצריך הרכבת משקפים באופן קבוע, זה יעזור לעיניים לא להתאמץ ולראות ברור ויתכן שימנע את הרגשת הסחרחורת.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע