שינוי מספר וגיל קשור לניתוחי לייזר

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

22/08/2017 | 17:16 | מאת: איבגניה

שלום רב האם יש גיל מסוים בו המספר מפסיק להשתנות ( בהנחה ואין בעיות רפואיות קטרקט וכדומה ולא חדר כלום לעין ) מבחינה אופטומטית בלבד מה הגיל הממוצע ומה הגיל הכי מקסימלי בו מספר מפסיק להשתנות. (אם אכן יש גיל כזה) השאלה נשאלת כי אני פוחדת לעשות ניתוח לייזר כי המספר לא השתנה כבר שנתיים אבל מי יודע אולי הוא ישתנה בשנה הבאה למשל או בעוד 5 שנים ? תודה איבגניה

27/08/2017 | 12:39 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום איבגניה, ישנם פקטורים המשפיעים על עלייה במספר כגון עבודה מקרוב ונטייה תורשתית, יש אנשים שהמספר נעצר בשנות ה 20 לחייהם, יש כאלה שהוא ממשיך להשתנות לאורך שנים. לפי מה שאת מתארת ניראה שהמספר שלך יציב אם אין שינוי במרשם כבר שנתיים.

07/09/2017 | 09:27 | מאת: אבגניה

שאלתי היא איך אדע שהמספר יציב? אולי עד עכשיו הוא יציב אבל בעוד 5 שנים הוא פתאום ישתנה (ואז בעצם אין לי בטחון בניתוח לעולם...?) תודה

16/11/2017 | 11:55 | מאת: יואב

אני לפני החלטה על הניתוח בלייזר בעיינים ושאלתי היא איך אדע שהמספר יציב? אולי עד עכשיו הוא היה יציב אבל בעוד 5 שנים הוא פתאום ישתנה (ואז בעצם אין לי בטחון בניתוח לעולם...?) תודה

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע