גירוי בעין לאחר הסרת עדשות

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/08/2017 | 20:23 | מאת: לירן

שלום אני משתמש במשקפיים ומידי פעם מרכיב עדשות מגע הידרו ג'ל חודשיות. לאחרונה בכל פעם שאני מסיר את העדשות אני חש כאילו יש לי גרגיר בעין ימין ( תמיד בצד ימין למעלה של העין) התחושה נעלמת לאחר לילה של שינה . ממה זה יכול לנבוע? החלפתי סט של עדשות וזה עדיין נשאר. תודה.

17/08/2017 | 09:39 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום לירן, האם עברת בדיקת התאמה לעדשות מגע אצל אופטומטריסט? יתכן שהרגשת אי הנוחות נובעת מיובש או מקימור לא מתאים של העדשה. בכל מקרה אמליץ לגשת לבדיקה אצל אופטומטריסט או רופא עיניים.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע