שאלה חשובה בנוגע לעדשות מגע לעיניים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

15/07/2017 | 15:50 | מאת: דנה

שלום, היו לי עדשות דו שבועיות.. שהיו טובוץ לשבוע אחד בלבד ושבוע אחרי שרפו לי בעיניים.. יצא שכל פעם זרקתי את העדשות שבוע לפני הזמן. בעקבות זה הלכתי לאופטיקה הלפרין ואמרו לי שבגלל מספרי הראייה הסוג הנוסף והאחרון שיתאים לי מלבד הדו שבועיות שלא היו טובות הם עדשות bausch & lomb soflens 6 זוגות עדשות בחבילה לשנה. כלומר אלה עדשות חודשיות. הבנתי שאלו עדשות ישנות ללא סיליקון.. שמץי אותם על העיניים ואני מרגישה אי נוחות כאילו יש עצם זר בעין ולא נוח בכל מצמוץ. אשמח לחוות דעת אודות עדשות אלה. תודה!

15/07/2017 | 15:53 | מאת: דנה

אם יעזור מספרי הראייה: עין ימין: מספר -5.00 צילינדר -2.25 עין שמאל: מספר -3.75 צילינדר -2.75

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע