הסבר במירשם בדיקת ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

06/06/2017 | 15:59 | מאת: איילת

שלום רב. מצרפת מרשם לבדיקת ראייה שעברתי. אני רוצה להזמין משקפיים על בסיס המירשם. אני לא מבינה מה המשמעות של D.S. בצילינדר. אין לי פרמטר כזה באתר של הזמנת המשקפיים, יש לי לבחור רק מספרים. כמו"כ אם לא רשום כלום תחת AXIS אני בוחרת ברשימה באתר 0 כאילו? תודה.

06/07/2017 | 16:56 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום איילת, אם צירפת קובץ אין לי אפשרות לצפות בו. מהנתונים בשאלתך קשה לי להבין מה כוונתך. האם תוכלי להעתיק את מרשם המשקפים שלך ולרשום לי מה נדרש למלא באתר?

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע