עדשות מגע שלא נדבקות לעין

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

12/04/2017 | 09:08 | מאת: שחר

שלום, לפני כשבועיים התחלתי להשתמש בעדשות מגע... הקליטה הייתה מאוד מהירה, הצלחתי להרכיב אותן מאוד בקלות וגם להוריד והשימוש מאוד נוח. הבעיה היא כזו, שמתי לב שלאחרונה אם העדשות היו הרבה זמן בחומר והן מעט חלקות יותר לוקח לי המון זמן להצליח לשים אותן. זאת אומרת, הפעולה נעשית בקלות ואני מניחה את העסקה על האיזון אבל היא נשארת דבוקה לאצבע... ככה במשך עשר נסיונות או יותר. מה אפשר לעשות? אלו עדשות חודשיות, שכחתי את שם החברה אבל הן איכותיות מאוד

19/04/2017 | 15:59 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום שחר, וודאי שאת משתמשת בעדשות לא יותר מחודש מיום פתיחת העדשות. כמו כן ייתכן שהתמיסה גורמת לעדשות להיות חלקלקות, נסי להתייעץ עם האופטומטריסט לגבי החלפת התמיסה.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע