ירידה במספר במשקפיים

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

16/03/2017 | 12:04 | מאת: אינגה

שלום, יש לי משקפיים כ-10 שנים עם המספר 1.5- בשתי העיניים. בעין שמאל יש גם צילינדר. לפני מספר ימים עשיתי בדיקת ראיה (3 שנים מאז הפעם הקודמת) ונאמר לי שהמספר שלי ירד אבל הצילינדר עלה. רציתי לדעת הם מצב כזה אפשרי. תודה מראש

16/03/2017 | 13:35 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום אינגה, המספרים עשויים להשתנות במהלך החיים. חשוב לעשות בדיקות תקופתיות ולהיות במעקב.

16/03/2017 | 14:42 | מאת: אינגה

שלום אורה, תודה על התשובה. אני יודעת שהמספרים יכולים להשתנות, פשוט התפלאתי שהמספר ירד וכביכול "השתפר".

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע