התאמת עדשות לכבדת ראיה

דיון מתוך פורום  אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע

04/03/2017 | 14:11 | מאת: ענת

שלום אני כבדת ראיה מלידה atropiha optics מעוניינת לרכוש משקפי ראיה וקריאה,מה סוג עדשות המעניקות ראיה חדה ביותר ומונעות כאבי ראש,עייפות ומאמץ בעינים? של איזו חברת עדשות?משקפי שמש-פחות סינוור ויותר אור בתוך מבנה חשוךכמו בלתי נראים שקופים. תודה

13/03/2017 | 12:56 | מאת: אורה אבזבקייב

שלום ענת, יש חברות המייצרות עדשות באיכות טובה כגון צייס, אסילור, שמיר ועוד. לגבי משקפי השמש, האם ניסו להתאים לך פילטרים? זה יכול לעזור במקרה של סנוור בתוך מבנים וגם בחוץ.

מנהלי פורום אופטומטריה, משקפי ראייה ושמש ועדשות מגע